דילוג לתוכן
נהנים מהפורום? רוצים להכיר טובה, לעזור להחזקת והרחבת הפורום, ואולי גם לקבל קופון בדרך? כנסו דרך הקישורים שלנו:

משלוח מ TEMU בפחות מ130 שח, אפשרי?

שאלות ועזרה הדדית
5 4 307 4

קרא עוד

• משלוחים

לא נפתר שאלות ועזרה הדדית משלוחים
    7
    0 הצבעות
    7 פוסטים
    454 צפיות
    ל
    @המח-היהודי כתב במשלוחים: באלי אקספרס או בטמו?? בטמו. הנושא בקטגוריה של טמו.
  • טמו לא מראה תמונות.

שאלות ועזרה הדדית טמו תקלות תמונות
    11
    1
    0 הצבעות
    11 פוסטים
    507 צפיות
    מ
    מוזר. תעשה ריענון אולי.
  • משלוחי צ'יטה נקודת מסירה

משלוחים משלוחים ציטה
    5
    0 הצבעות
    5 פוסטים
    319 צפיות
    ש
    @css כתב במשלוחי צ'יטה נקודת מסירה: או יותר פשוט, במקום שהם יפנו אליך תפנה אתה אליהם… מתי? ברגע שקיבלתי הודעה שהחבילה עברה אליהם? @css כתב במשלוחי צ'יטה נקודת מסירה: הורד את 17TRACK או AfterShip. זה יתן לך מעקב בזמן אמת אחרי החבילה, וכך תוכל לדעת מיד זה מתריע לי או שאני צריך להיכנס שוב ושוב בשביל לבדוק? @css כתב במשלוחי צ'יטה נקודת מסירה: וגם אולי תדוק עם המספר ששמת באליקספרס אחרי הקידומת שאין “0” (9725XXXXXXXX+) = ככה צריך להיות… אין לי בעיה למצוא את החבילה, הבעיה היא התזמון של הרגע המדויק של קביעת הנקודה.
  • עזרה בקבלת משלוח

משלוחים משלוחים google
    8
    0 הצבעות
    8 פוסטים
    474 צפיות
    ג
    בסוף המוצר הוחזר לי לסין אבל בפעם הבאה שאספתי משלוח משם שאלתי את העובד במקום ואחרי שהסברתי לו שאין לי דרך אחרת לעשות את זה הוא הועיל בטובו לבדוק במסופון והתברר שהם יכולים פשוט לבדוק במקום חשוב שידעו שגם זו אופציה כי ראיתי כמה פעמים בחורי ישיבה שמגיעים למקום ומתחילים לחפש מישהוא שיכנס למייל שלהם אז חשוב לדעת שיש דרכים יותר פשוטות
  • 0 הצבעות
    15 פוסטים
    751 צפיות
    ש
    אני משתמש בG PAY (גוגל) ועוד לא נעקצתי חוץ מזה שלחברות האשראי יש ביטוח