דילוג לתוכן
נהנים מהפורום? רוצים להכיר טובה, לעזור להחזקת והרחבת הפורום, ואולי גם לקבל קופון בדרך? כנסו דרך הקישורים שלנו:

משלוחי חברת Cainiao Israel באמצעות Parcel Home, מה לעשות כדי שישלחו את החבילה לעיר שלי

משלוחים
4 2 446 2
  • אני גר בבני ברק, הזמנתי כבר פעמים רבות פריטים מעלי אקספרס, בד"כ הגיע באמצעות דואר ישראל או צ’יטה שליחויות - לשניהם יש סניף בבני ברק [דואר ישראל לסניפי הדואר או נקודות מסירת חבילות, ולצ’יטה יש בבני ברק ג"כ].
    לאחרונה, החבילות שלי התחילו להגיע ע"י חברת Cainiao Israel באמצעות Parcel Home, ונקודת המסירה היא בקניון עזריאלי ברמת גן.
    אציין כי לא המרחק מפריע לי [אולי עוד אפשר להסתדר עם זה], כמו שאני ממש לא מעוניין לגשת לקניון בשביל לאסוף חבילה. והצדק, עומד לצידי. הם לא שלחו את זה לעיר שלי…
    אז בפעם הקודמת שזה קרה התכתבתי עם שירות הלקוחות של Parcel Home [ענו ממש מהר יחסית, די אדיב], והם כתבו לי שאפנה לעלי אקספרס בבקשה להחזר כספי. לאחר דיון ארוך עם עלי אקספרס ושלוש נציגים שונים, בסוף ב"ה קיבלתי החזר כספי.
    עכשיו, זה קרה שוב. ואני מעוניין בפריטים שהוזמנו, לא בהחזר כספי…
    מה אפשר לעשות?

אציין כי בהזמנה הנוכחית מיד יצרתי קשר עם המוכר בצ’אט וביקשתי ממנו שישלח באמצעות דואר ישראל או צ’יטה עקב העניין הנ"ל, והוא אישר לי את זה, ולמרות זאת זה הגיע דרך החברה הנ"ל.

• מ ממה נפשך סימן נושא זה כנושא רגיל ב
  • חברת השליחויות לא נקבעת על ידי המוכר
    הבעיה עם החברה הזו שאין לה סניף בבני ברק וזה הסניף הקרוב ביותר לבני ברק ולכן זה מגיע לשם

• פב''ב הראשוןפ פב''ב הראשון התייחס לנושא זה ב
  • חברת השליחויות לא נקבעת על ידי המוכר
    הבעיה עם החברה הזו שאין לה סניף בבני ברק וזה הסניף הקרוב ביותר לבני ברק ולכן זה מגיע לשם

@המח-היהודי השאלה היא האם יש משהו לעשות בנידון.
    כלומר, זה חוקי/תקני שמשלוח שהזמנתי לכתובת שלי מגיע לנקודת שילוח בעיר אחרת, מכל סיבה שהיא?

• לא יודע איך אפשר לבדוק אם זה חוקי.
    אבל מבחינתם הם שולחים לנקודה הכי קרובה לעיר שלך…

קרא עוד

• שימוש במטבעות

לא נפתר שאלות ועזרה הדדית אלי אקספרס חיסכון מטבעות
    11
    0 הצבעות
    11 פוסטים
    207 צפיות
    ClickAndGoC
    @איל-משולש כתב: אפה בדף הזה? תודה רבה על כל העזרה Spoiler אתה לא יכול בתור מנהל לאפשר לי לתת לך לייקים [image: 1782640914204-8ff13375-6e31-4d96-b79e-e47ffe0f8374-image.jpeg] בדף הזה, אבל כשהוא במצב כמו אנדרואיד, ע"י F12 וקונטרול + שיפט + M זה קצת מסובך לפעמים להגיע למצב הזה בדפים הנכונים, כי לפעמים זה נפתח בחלון חדש שהוא כבר לא במצב אנדרואיד, וכל מיני בעיות כאלו
  • 1 הצבעות
    5 פוסטים
    141 צפיות
    פב''ב הראשוןפ
    @ClickAndGo כתב: עלול להגיע לך תיק לטאבלט… או מחשב ששווה פחות מזה… דווקא בד’‘כ כזה דבר קיצוני (כמו תיק במקום מחשב במקום מחשב) שאם קצת הבנה כמעט וא’‘א ליפול בפח כי רואים את התגובות והדירוג והמוכר וכו’, אבל בהחלט עדיף לקנות יד שניה בארץ , גם לוורד! מי שכן כבר קנה מחשב זבל שאפי’ וורד בקושי עובד ממליץ בחום להשתמש בוורד הזעיר הזה מכאן - זה בקושי שוקל מ’'ב!!!
  • 6 הצבעות
    6 פוסטים
    365 צפיות
    ק
    @ezerphone פרטים שלא ציינת- מסך 4.7 אינצ’ (גדול במושגים של מכשירי מיני, קרוב בגודלו לג’לי מקס של יוניהרץ) עמיד נגד נפילות ומגע עם מים ואבק בעמידות מקסימלית של IP68/IP69K (שזה המאפיין הראשי שלו) מעבד אמנם לא MTK אבל חלש בהשוואה לג’לי סטאר
  • 0 הצבעות
    13 פוסטים
    396 צפיות
    י
    @יוני-אקספרס כתב: @יוסי כתב: @יוני-אקספרס כתב: @יוסי כתב: @יוני-אקספרס כתב במישהו יכול להמליץ לי על מטען נייד טוב מעלי אקספרס: @יוסי כתב במישהו יכול להמליץ לי על מטען נייד טוב מעלי אקספרס: שמתי שני קופונים ותראה מה המחיר כשאתה מגיע לקופה יש שורה של קופון, תעתיק את הקופונים שבקישור והמחיר ירד לך מאוד לאזור ה100 שח [image: 1772438884463-5394c997-0d5d-4ccf-9d1e-9d90cfd39252-image.png] עשיתי תודה רבה יצא לי 114 תודה הזמנתי אפשר עליו עוד פרטים? בקצרה נפח אמיתי של 20800 מ’'א, 2 יציאות טיפ סי מהירות PD שיכולות להטעין גם מחשב נייד, 2 יציאות רגילות, והטענה מהירה של המכשיר עצמו, מכיון שזה נפח אמיתי אז זה שוקל קצת, וקצת גדול, מטען מעולה, הגיע לי רק עכשיו חחח תודה רבה באמת אחלה מטען גם לי הוא הגיע, באמת ממש מציאה, איכותי מאוד, ומטעין מחשבים ניידים, רק לא כל כך הבנתי אני מחבר את הכבל למחשב ליצאית PD וזה לא עובד לא מטעין אז אתה צריך ללחוץ פעמים על הכפתור עד שיש אור צהוב, תנסה ואם אתה לא מצליח תכתוב לי ואני ידריך אותך בדיוק
  • 12 הצבעות
    42 פוסטים
    2k צפיות
    יצחקי
    @אחוות-טרמפיסטים כתב: מישהו פעם שילם מס בחברת HFD? ☝🏻