דילוג לתוכן
נהנים מהפורום? רוצים להכיר טובה, לעזור להחזקת והרחבת הפורום, ואולי גם לקבל קופון בדרך? כנסו דרך הקישורים שלנו:

קניתם/יש לכם? נגן אנדרואיד בואו לעזור לאחרים

שאלות ועזרה הדדית
1 1 108 1
  • לאחר שרבו השאלות בענין הנגנים איזה נגן הכי מומלץ בשביל… וכו’
    חשבתי לעשות שאלון שכל אחד שקנה נגן אנדרואיד יענה עליו ובהמשך נפרסם את כל החוות דעת לגבי כל הנגנים כך שכל אחד שרוצה לקנות יהיה את מירב המידע מה הכי מתאים לו
    כדי לענות לשאלון לחצו כאן
    נ.ב. מי שיכול לפרסם במקומות נוספים תבוא עליו ברכה

קרא עוד

• בירור קניית - משקפי ים

נפתר שאלות ועזרה הדדית משקפי-ים מומלצים
    3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    53 צפיות
    י
    @אבי-לוי @ezerphone כתב: @אבי-לוי מישהו הביא פה בעבר קישור למשקפי עם מידה באזור ה-30 שקל אני אישית משתמש בהם בשרשור הזה https://good-link.org/topic/355/בירור-קניית-משקפת
  • 0 הצבעות
    7 פוסטים
    127 צפיות
    ezerphoneE
    @לומד-מטעויות יש משהו יותר קטן אנדרואיד 10 אבל הסוללה לא משהו (אם אתה יודע להתעסק עם זה יכול להיות שאפשר להחליף סוללה)
  • מחפש קישור זול לm36 פלוס

שאלות ועזרה הדדית נגן m36
    23
    0 הצבעות
    23 פוסטים
    679 צפיות
    א
    אני הזמנתי במכירת הקיץ לפני שבועיים את דגם הפלוס ב-₪140 אבל כיום זה נראה לי עולה ₪187
  • 3 הצבעות
    8 פוסטים
    602 צפיות
    motiM
    @קראנץ-ונילה יש לי אותו, הוא רק LTE ולא VOLTE
  • 0 הצבעות
    13 פוסטים
    396 צפיות
    י
    @יוני-אקספרס כתב: @יוסי כתב: @יוני-אקספרס כתב: @יוסי כתב: @יוני-אקספרס כתב במישהו יכול להמליץ לי על מטען נייד טוב מעלי אקספרס: @יוסי כתב במישהו יכול להמליץ לי על מטען נייד טוב מעלי אקספרס: שמתי שני קופונים ותראה מה המחיר כשאתה מגיע לקופה יש שורה של קופון, תעתיק את הקופונים שבקישור והמחיר ירד לך מאוד לאזור ה100 שח [image: 1772438884463-5394c997-0d5d-4ccf-9d1e-9d90cfd39252-image.png] עשיתי תודה רבה יצא לי 114 תודה הזמנתי אפשר עליו עוד פרטים? בקצרה נפח אמיתי של 20800 מ’'א, 2 יציאות טיפ סי מהירות PD שיכולות להטעין גם מחשב נייד, 2 יציאות רגילות, והטענה מהירה של המכשיר עצמו, מכיון שזה נפח אמיתי אז זה שוקל קצת, וקצת גדול, מטען מעולה, הגיע לי רק עכשיו חחח תודה רבה באמת אחלה מטען גם לי הוא הגיע, באמת ממש מציאה, איכותי מאוד, ומטעין מחשבים ניידים, רק לא כל כך הבנתי אני מחבר את הכבל למחשב ליצאית PD וזה לא עובד לא מטעין אז אתה צריך ללחוץ פעמים על הכפתור עד שיש אור צהוב, תנסה ואם אתה לא מצליח תכתוב לי ואני ידריך אותך בדיוק