דילוג לתוכן
נהנים מהפורום? רוצים להכיר טובה, לעזור להחזקת והרחבת הפורום, ואולי גם לקבל קופון בדרך? כנסו דרך הקישורים שלנו:

בטריה למחשב מעלי אקספרס;

שאלות ועזרה הדדית
5 3 165 3

קרא עוד

• 0 הצבעות
    3 פוסטים
    93 צפיות
    י
    @לעכשיו התכוונתי לווילונות לחדרים ולסלון…
  • 0 הצבעות
    3 פוסטים
    180 צפיות
    ד
    הרעיון הוא לחפש חנות רשמית (Official Store)של מותגים סינים, רעיון אחד:זה חברה ותיקה (11שנה באליאקספרס) בשם QCY ששמה באליאקספרס QCY Official Store יש לי חבר עם אוזניות שלהם כבר עשור ורק עכשיו קנה משהו אחר… וזה מותג שנמכר במאות אלפים באמזון, יחסית חדש באליאקפרס (4שנים) בשם TOZO Official Store יש עוד מותגים שראיתי ברשת אבל אין לי יותר מידי פרטים sanag אגב צריך לשלוח לבדיקה בנטפרי ויש את Nothing ואת חברת הבת שלהם CMF אבל שם החנות הוא לא Official Store אבל ראיתי אתרים שמביאים קישורים משם כל הנ"ל לענ"ד בלבד ללא אחריות כל אחד יעשה כחכמתו, אגב כפי שכתבו פה באחד המדריכים לקנות רק בזמן מבצעים עם כמה קופונים אם לא זה בדרך כלל לא שווה…
  • 0 הצבעות
    13 פוסטים
    396 צפיות
    י
    @יוני-אקספרס כתב: @יוסי כתב: @יוני-אקספרס כתב: @יוסי כתב: @יוני-אקספרס כתב במישהו יכול להמליץ לי על מטען נייד טוב מעלי אקספרס: @יוסי כתב במישהו יכול להמליץ לי על מטען נייד טוב מעלי אקספרס: שמתי שני קופונים ותראה מה המחיר כשאתה מגיע לקופה יש שורה של קופון, תעתיק את הקופונים שבקישור והמחיר ירד לך מאוד לאזור ה100 שח [image: 1772438884463-5394c997-0d5d-4ccf-9d1e-9d90cfd39252-image.png] עשיתי תודה רבה יצא לי 114 תודה הזמנתי אפשר עליו עוד פרטים? בקצרה נפח אמיתי של 20800 מ’'א, 2 יציאות טיפ סי מהירות PD שיכולות להטעין גם מחשב נייד, 2 יציאות רגילות, והטענה מהירה של המכשיר עצמו, מכיון שזה נפח אמיתי אז זה שוקל קצת, וקצת גדול, מטען מעולה, הגיע לי רק עכשיו חחח תודה רבה באמת אחלה מטען גם לי הוא הגיע, באמת ממש מציאה, איכותי מאוד, ומטעין מחשבים ניידים, רק לא כל כך הבנתי אני מחבר את הכבל למחשב ליצאית PD וזה לא עובד לא מטעין אז אתה צריך ללחוץ פעמים על הכפתור עד שיש אור צהוב, תנסה ואם אתה לא מצליח תכתוב לי ואני ידריך אותך בדיוק
  • 0 הצבעות
    12 פוסטים
    394 צפיות
    ה
    @קראנץ-ונילה מצאתי לך מטען נייד אחר https://s.click.aliexpress.com/e/_c4V1i4Gr אותה חברה ובלי כבלים אם מה שהזמנת עוד לא נשלח אתה עדיין יכול לבטל
  • 5 הצבעות
    3 פוסטים
    270 צפיות
    פב''ב הראשוןפ
    אני לא מכיר יותר מדי את גוגל פיי, כל המטרה של פייפאל זה למקרים כאלה, אבל לגוגל פיי להבנתי זה בעיקר עניין של נוחות, מניסיון אישי גוגל לא חוזרים לפניות גם לאחר מספר חודשים, לכן כדאי או שתמשיך עם פייפאל, או שתבקש לקבל בונוס לחשבון באלי אקספרס, בונוס מקבלים מיד לחשבון (זה מצויין בהנחה שהוא פעיל ), בעיקרון אתה יכול גם לבקש החזר לחשבון פייפאל גם אם לא שילמת דרכו-מניסיון אישי לעזרה לחבר.