היכן הכי זול להמיר לשקלים בתהליך רכישה מחו"ל
-
כשאני קונה בעלי אקספרס וכדו’ יש לי 3 אפשרויות:
1. שאתר הקניות עצמו ימיר לי לשקלים, ובפועל אקנה בשקלים.
2. להמיר דרך פייפל - כלומר פייפל ישלמו לעלי אקספרס בדולרים ויגבו מהאשראי שלי בשקלים (בתוספת עמלה כמובן).
3. להמיר בכרטיס האשראי - כלומר שפייפל יגבו מהאשראי שלי בדולרים, וחברת האשראי תגבה מחשבון הבנק שלי בשקלים (גם זה בתוספת עמלה כמובן).מה האפשרות הזולה והמומלצת ביותר?
ובאם אין בזה תשובה חד משמעית אשמח להדרכה כיצד לבדוק את זה אצלי.
תודה! -
2. להמיר דרך פייפל - כלומר פייפל ישלמו לעלי אקספרס בדולרים ויגבו מהאשראי שלי בשקלים (בתוספת עמלה כמובן).
3. להמיר בכרטיס האשראי - כלומר שפייפל יגבו מהאשראי שלי בדולרים, וחברת האשראי תגבה מחשבון הבנק שלי בשקלים (גם זה בתוספת עמלה כמובן).מה האפשרות הזולה והמומלצת ביותר?
תודה! -
@אבי-לוי, תודה.
איך אפשר לדעת מה העמלה שתהיה לי בכרטיס האשראי, וכן מה זה וכיצד מקבלים כרטיס שבו העמלה היא 0? -
תודה!@הוסף-לסל
יש כרטיסי קאשבאק למיניהם, הכי משתלם נראה לי זה של CashCal Pro
שמחזיר אחוזים מסוימים על כל הקניות שלכם לביימי, (שמעתי שמישהי קנתה עם זה כמה מוצרים בסך אלפי שקלים),
ובין השאר הוא נותן בשנה ראשונה עמלת המרת מטבע של 1% ומשנה שניה 2%, (יש פטור מדמי כרטיס לשנה ראשונה ואח"כ צריך לזכור לבקש להוריד את דמי הכרטיס כל שנה או אחת לכמה שנים).
זה מה שמעתי וראיתי, לא התנסתי בפועל, -
@הוסף-לסל
יש כרטיסי קאשבאק למיניהם, הכי משתלם נראה לי זה של CashCal Pro
שמחזיר אחוזים מסוימים על כל הקניות שלכם לביימי, (שמעתי שמישהי קנתה עם זה כמה מוצרים בסך אלפי שקלים),
ובין השאר הוא נותן בשנה ראשונה עמלת המרת מטבע של 1% ומשנה שניה 2%, (יש פטור מדמי כרטיס לשנה ראשונה ואח"כ צריך לזכור לבקש להוריד את דמי הכרטיס כל שנה או אחת לכמה שנים).
זה מה שמעתי וראיתי, לא התנסתי בפועל,
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות