שימוש במטבעות
-
- איך אני יודע על איזה מוצרים יורד לי ממחיר בגלל המטבעות? (לייד המטבעות כתוב “חסכון של X שקלים”, אפה זה חוסך את זה?)
- איך אני מחפש דווקא מוצרים כאלו
- לפי מה יורד מטבעות (אני הגעתי לתשלום אני רואה שישי לי הנחה של 10 אגו’ משלש מטבעות, האם יש איך לבחור כמה מטבעות להתשמש?)
- איך אני יודע על איזה מוצרים יורד לי ממחיר בגלל המטבעות? (לייד המטבעות כתוב “חסכון של X שקלים”, אפה זה חוסך את זה?)
- לפי מה יורד מטבעות (אני הגעתי לתשלום אני רואה שישי לי הנחה של 10 אגו’ משלש מטבעות, האם יש איך לבחור כמה מטבעות להתשמש?)
זה כתוב גם בקישור למוצר כמו פה

וגם בדף המוצר עצמו כמו פה

ההנחה היא אוטומטית במקסימום המטבעות שיש לך עד לאחוז (או 2, תלוי במוצר) ממחיר המוצר -
זה כתוב גם בקישור למוצר כמו פה

וגם בדף המוצר עצמו כמו פה

ההנחה היא אוטומטית במקסימום המטבעות שיש לך עד לאחוז (או 2, תלוי במוצר) ממחיר המוצר -
@לעכשיו תודה רבה

ויש מוצרים עם יותר אחוזים או שהכל שזה מקסימום 2 אחוז הנחה? והאם יש איך למצוא מוצרים כאלו?@לעכשיו תודה רבה

ויש מוצרים עם יותר אחוזים או שהכל שזה מקסימום 2 אחוז הנחה? והאם יש איך למצוא מוצרים כאלו?יש קצת מוצרים עם 3%, 5% ואפילו 10% (נדיר מאוד)
אני לא יודע איך אפשר למצוא אותם ( @פב-ב-הראשון אתה יודע?) -
@לעכשיו תודה רבה

ויש מוצרים עם יותר אחוזים או שהכל שזה מקסימום 2 אחוז הנחה? והאם יש איך למצוא מוצרים כאלו?יש קצת מוצרים עם 3%, 5% ואפילו 10% (נדיר מאוד)
אני לא יודע איך אפשר למצוא אותם ( @פב-ב-הראשון אתה יודע?)@לעכשיו כן אבל כמעט תמיד צריך להכנס דרך דף המטבעות (באפליקצייה בקלות במחשב זה מורכב יותר מלאסוף),
ושם יש קופץ מוצרים עם הנחה גדולה במטבעות אני אישית קניתי כמה פעמים עם 10 % (נגן Z80) ויש אפי’ לפעמים 25 % אבל זה באמת מאוד נדיר,
בגדול זה מוצרים ספציפיים . -
ואיך באמת אפשר לעשות את זה מהמחשב?
אפשר להעשות תצוגה כמו באפליקציה ע"י F12 ואז קונטרול + שיפט + M וזה מאפשר גישה לרוב הפונקציות כמו באפליקציה.
-
ואפה זה נמצא הדף הזה של חיפוש בדף המטבעות (להכנס רגיל לדף הזה ולעשות את זה?)
כן, נכנסים לדף המטבעות דרך כל דף שלא יהיה, ואחרי שאוספים את המטבעות של היום הכפתור מתהפך ל"הרוויחו עוד מטבעות" ואז ברשימה של האפשרויות להרוויח עוד מטבעות יש אפשרות להיכנס לדף של הנחות ע"י המטבעות על פריטים שנצפו לאחרונה או שנמצאים בעגלה
-
אפה בדף הזה?
תודה רבה על כל העזרהאתה לא יכול בתור מנהל לאפשר לי לתת לך לייקים

בדף הזה, אבל כשהוא במצב כמו אנדרואיד, ע"י F12 וקונטרול + שיפט + M
זה קצת מסובך לפעמים להגיע למצב הזה בדפים הנכונים, כי לפעמים זה נפתח בחלון חדש שהוא כבר לא במצב אנדרואיד, וכל מיני בעיות כאלו
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות